AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu hit turske serije.

U 22. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta", koja se emituje večeras od 20h na TV Pink, gledaoci će saznati tajnu koja preti da promeni život porodice Boran.

Naime, otkriveno je da je Surejina tetka Senem nekada živela u Bursi i da ima mračnu prošlost - Mehmet, čovek za kog je radila kao prostitutka, ponovo ulazi u njen život.

Foto: RTV Pink

On traži od Senem 200.000 lira, jer je njena sestričina sada snaja imućnih Boranovih. Kada Senem odbije, govoreći da nema toliko novca, Mehmet je ucenjuje: ili će mu dati pare ili će Sureju i Esmu odvesti u paviljon u kom je radila, a potom ubila njegovog brata.

Foto: RTV Pink

Otkriva se i da je Mehemet, zbog ubistva brata, izazvao nesreću u kojoj su poginuli Surejini roditelji.

Foto: RTV Pink

Murat dovodi devojku koja mu se sviđa, Zejnep, na porodičnu večeru, što je razbesnelo Esmu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ljuta na sina jer ju je stavio pred svršen čin, odlazi od stola, a Fikret i Osman mu govore da ne treba da majci priređuje ovakve neprijatnosti dok se ne oporavi.

Foto: RTV Pink

Slomljena zbog ovog Muratovog postupka nakon što su proveli noć zajedno, Bade izlazi iz kuće i plače zbog ove izdaje.

Foto: RTV Pink

Begum ne može da zaspi nakon razgovora sa Surejom. Kada je uvidela da se Sureja izborila za Faruka usprkos Esminom protivljenju, počela je da preispituje svoju odluku da ostavi svoju ljubav. Ona se priseća razgovora sa Esmom, kada joj je rekla da je trudna.

Foto: RTV Pink

Međutim, Esma joj je rekla da će joj, ako je trudna, uzeti dete, ali da nijednim trikom neće uspeti da zarobi Faruka i da je nikada neće prihvatiti za snaju.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako će Senem doći do novca, ali i koji je Begumin sledeći korak, saznaćete u 22. epizodi serije "Istanbulska nevesta" večeras u 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'