AKTUELNO

Ovog puta uradili smo intervju sa Antoniom Trančevom, Faninom mamom, koja je pričala o ćerkinom učeću u ovom šou programu.

Posle tri više nego uspešne sezone šou programa "Pinkove zvezdice", i ovogodišnja sezona je pokazala da je Balkan nepresušan izvor talentovane dece. Audicije su se održavale širom regiona, do snimanja emisija je došlo šezdesetoro talentovane dece, a oni najbolji stigli su do same završnice.

Jedna od njih je i devetogodišnja Fani Trančeva iz Sofije, koju su gledaoci TV Pink već upoznali u trećoj sezoni. Fani se u ove godine vratila i pokazala koliko je napredovala za godinu dana, što je kroz takmičenje isticao i stručni žiri.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Njena interpretacija, ponašanje na bini i profesionalizam koji je pokazivala u svakom nastupu, ukazivali su na to da je Fani rođena da bude zvezda i da je sasvim zasluženo došla do četvrtfinala "Pinkovih zvezdica".

Ovog puta smo razgovarali sa njenom mamom Antoniom Trančevom, koja je uz Fani na svakom snimanju i koja joj pruža bezuslovnu podršku, a ona nam je otkrila kada je shvatila da njena ćerka ima talenat za pevanje.

Primetila sam njen talenat kada je imala četiri godine, otišle smo na koncert gde su pevala deca. Fani je samo u jednom trenutku rekla: 'Mama, želim da radim ovo, želim da pevam'. Od tog trenutka podržala sam Fani u toj odluci i našla sam joj profesorku pevanja. Posle samo nekoliko meseci, odvela ju je da peva na jednom koncertu i Fani je bila odlična. Tako je sve počelo - ispričala je Antonia.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona kaže da imati talentovano dete zahteva mnogo ulaganja, ali da je kao roditelj spremna da Fani obezbedi sve što joj je potrebno i da će je podržati u svakoj odluci.

Teško je imati talentovano dete, treba mnogo ulagati. Za Fani kupujemo i pravimo kostime za svaki nastup, a skupa je i šminka koju koristi za nastupe, s obzirom na to da ima samo devet godina i da treba voditi računa zbog njenog lica. Naravno, naporno je i to što iz Sofije dolazimo ovde na snimanja. Ali svakako vredi ulagati u decu i ne žalim ni zbog čega - objasnila Fanina mama.

Iako Fani ima profesorku pevanja koja je savetuje oko izbora pesme, pitali smo Antonio šta je govorila svojoj ćerki tokom ovih šest meseci koliko takmičenje traje.

Jedini savet koji sam joj dala jeste da se svaki put takmiči kao da će pobediti. Ona je kao princeza, sjajno peva i zaslužuje da dogura daleko - rekla je Antonia.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da je Fani stigla do četvrtfinala, pitali smo Antonio da li je zadovoljna njenim plasmanom i svime što je pokazala u "Pinkovim zvezdicama".

Zadovoljna sam njenim učešćem u 'Pinkovim zvezdicama' jer svaki put prenese na publiku i žiri ono što joj je u srcu, a to je za mene najbitnije - kaže Trančeva.

Za kraj je Antonia otkrila šta Fanini prijatelji i sugrađani misle o tome kako se predstavila u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Svima se sviđa Fani, njen glas, njen izraz, to što je posebna i drugačija. Kažu nam da je Fani rođena da se bavi pevanjem, da je rođena za scenu. Imamo veliku podršku porodice, prijatelja, Faninih drugara i uopšte cele Bugarske - rekla je Fanina mama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Fani će se u ovom krugu predstaviti pesmom Tine Tarner "River Deep Mountain High", a pored njenog videćete još devet odličnih nastupa, zato ne propustite novu epizodu vašeg omiljenog šou programa "Pinkove zvezdice" u petak 18. maja u 21:45 časova samo na TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: M. Đurović

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'