AKTUELNO

Ne propustite novi “Paparazzo lov“ u sredu na TV Pink od 22:00.

Da li su posle devet meseci učesnici najgledanijeg rijalitija spremni da napuste luksuz Zadruge i presele se u svoje prave domove? “Paparazzo lov”, koji je u sredu u 22.00 na TV Pink, je zavirio u domove još nekih zadrugara, koji će uskoro napustiti velelepno zdanje u Šimanovcima i krenuti baš tamo gde vas vode kamere ove emisije.

Jedina učesnica rijaliti programa koja je mesecima u rijalitiju spavala između dečka i majke, Teodora Džehverović, rođena je u Kačarevu, ali se zbog pevačke karijere preselila u Beograd. “Paparazzo lov” je stigao i na prag njenog doma i otkrio da Džehverovići nešto kriju od javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što Teodora nije želela da krije jeste njena veza sa Anđelom Rankovićem. Ovaj mladi Beograđanin odlučno je prihvatio sve uslove pod kojima je ostao uz svoju draganu, a da li će tako biti i po izlasku iz rijalitija, ostaje da vidimo. Ono što ove srede saznajemo u emisiji jeste gde Anđelo živi i ima li uslova da u svoj dom primi i Teodoru.

Na kraju specijala idemo u Inđiju. Tamo je odrasla Novosađanka Mina Vrbački, a kamere “Paparazzo lova” obišle su i njenu kuću i zabeležile ko je tamo sačekao.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

O Luni Đogani smo proteklih osam meseci saznali mnogo toga, a ove srede ćemo videti kako izgleda njena majka Anabela nakon saobraćajne nezgode koju je nedavno imala, ali i gde živi njen otac Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku emisije nas očekuju dve lepe teme - kako teku pripreme za svadbu koju u junu planiraju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, ali i kako će Ana Nikolić proslaviti prvi rođendan svoje ćerke jedinice. Kamere “Paparazzo lova” bile su i pred kućom Kemiša i Zorice Brunclik, jer su se tu pojavila i ambulantna kola, a saznaćemo i zbog čega.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Paparaco Lov" večeras od 22.00 samo na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Anabela Atijas

#Anđelo Ranković

#Filip Živojinovć

#Gagi Đogani

#Mina Vrbaški

#Paparazzo Lov

#Teodora Džehverović

'