AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu hit turske serije!

U 21. epizodi najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink gledaoce očekuju neočekivana dešavanja.

Nakon što je Adem podneo tužbu protiv njega za pokušaj ubistva, Faruk od načelnika policije traži da ga ispita jer mu je nešto sumnjivo. Načelnik ga zove i kaže mu da je pronašao neke zanimljive informacije i da se Adem zapravo zove Fatih Adžar.

Foto: RTV Pink

Faruk odmah odlazi u restoran u kom je Adem i u svetlu novih informacija do kojih je došao, sučeljava se sa njim. Kada ga je oslovio sa Fatih, Adem ga pita da li želi da mu sam ispriča sve o svom detinjstvu i ocu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Međutim, Faruk to ne želi i govori mu da kada vidi njega, može da pretpostavi kakav mu je bio otac, ne znajući da mu je Adem polubrat, na šta mu on kaže da zbog tih reči može da zažali.

Foto: RTV Pink

Kada je došao kući, Adem od majke Rejhan saznaje da joj je Esma došla u posetu, pretila zbog toga što je podneta tužba protiv Faruka i rekla joj da se ne suprotstavljaju Bursi i da će se, ako ne paze, i ona i njen sin izgubiti u oluji Boranovih.

Foto: RTV Pink

Ove Esmine reći ljute Adema, koji kaže Rejhan da je trebalo da Esmi odgovori da će kopile njenog muža obrukati celu porodicu Boran pred Bursom.

Foto: RTV Pink

Rejhan strahuje i savetuje sina da ne čini tako krupne korake, ali se Adem ne da urazumiti.

Foto: RTV Pink

Zbog Dilarinih reči da je Faruk zaista pretio Adem i da postoje nagovaštaji da je zaista mogao da pokuša da ga ubije, Sureja počinje da sumnja. Iako je Faruk želeo da iznenadi Sureju, ona počinje da ga ispituje šta se zaista dogodilo te noći, zbog čega je pobesneo i poslao je kući.

Foto: RTV Pink

Sureja saznaje da je Faruk celu noć proveo sa majstorima koji su počeli da sređuju zgradu u kojoj će biti Dilarina i njena muzička škola, i počinje da zove svog supruga, ali joj se on ne javlja.

Na obali mora sreće Begum i tokom razgovora sa njom odlučuje da snimi Faruku video kako bi mu se izvinila. Ona traži od Begum da je snimi, ne znajući da je to Farukova velika ljubav, koja se iz Londona vratila u Bursu sa sinom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako će se razvijati Ademov i Farukov odnos, ali i da li će Sureji oprostiti što je sumnjala u njega, saznaćete u 21. epizodi serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'