AKTUELNO

Nakon španskog horora „Rec“ i američkog rimejka „Karantin“, borba sa smrtonosnim virusom u filmu „Karantin 2“ odvija se u avionu i na terminalu aerodroma.

Prvo su reditelji Pako Plaza i Džeumi Balagero 2007. godine u Španiji snimili horor film „Rec“, čiji je veliki uspeh inspirisao reditelja Džona Erika Daudla da 2008. uradi rimejk “Karantin”, a tri godine kasnije je Džon Pog prikagodio njihove priče i snimio “Karantin 2” (Quarantine 2: Terminal), koji je večeras u 22.30 časova na Pink 2. U glavnim ulogama ovog mračnog ostvarenje koje se odvija u avionu i na terminalu aerodroma su: Mercedes Mejson, Džoš Kuk, Meti Liptak, Nori Viktorija, Bri Bler...

Foto: Promo

Ovoga puta priča počinje u putničkom avionu, u kome se tokom leta pojavljuje misteriozni smrtonosni virus. Otkrivši o čemu se radi, pilot dobija naređenje za sletanje, a od aviona prave karantin, kako se virus ne bi širio.

Foto: Promo

Tada počinje borba za život, jer putnici koji nisu zaraženi pokušavaju da prežive u karantinu, očekujući da se neko pojavi i spasi ih iz opasne situacije.

Ne propustite nastavak horora “Karantin” večeras u 22.30 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Karantin 2 (Quarantine 2: Terminal) | 2011.

#Pink 2

#Televizija Pink

'