AKTUELNO

Prethodna tri dana televizija Pink beleži fantastične rezultate, a posebnu prednost u odnosu na sve emitere, uključujući i Javni servis Srbije naša televizija beleži u subotu, kada se posebno izdvajaju grupe gledalaca urbane populacije i žene starosti od 18-49 godina.

Serije "Ćerke" i "Elif" tokom sva tri dana vikenda nalaze se među sedam najgledanijih emisija u danu, dok je "Nacionalni dnevnik" u petak najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera sa udelom u gledanosti od 20 odsto.

Foto: TvPink Printscreen

Prati ga "Popodnevni dnevnik", dok se naša publika budila uz Deu i Sarapu, u "Novom jutru“ koje je zvanično najgledaniji Jutarnji program komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Talentovani mališani u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" nastavili su odvažno ka novom krugu, a milionska publika u petak je bila uz ovaj takmičarski šou program.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi dan vikenda ostao je u znaku Pinka i naših formata. "Zadruga Nominacije“ u subotu je među pet najgledanijih emisija u danu, dok ste pratili i "Zadruga-pitanja novinara", a talk show Sanje Marinković pratila je verna pinkova publika.

Foto: TvPink Printscreen

"Žikina Šerenica" oba dana vikenda nalazi se među najgledanijim emisijama, dok je nedelja svakako u znaku serije "Šifra Despot" koja je u nedelju imala 1.100.000 gledalaca.

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Autoska emisija Lava Pajkića našla se među osam najgledanijih emisija u danu. Pažnju ste posvetili UŽIVO uključenjima u "Zadrugu" dok je izbacivanje iz najpoznatijeg rijalitija pratilo preko 1.000.000 gledalaca.

Foto: RTV Pink

Autorska emisija Ognjena Nestorovića “Premijera Vikend Specijal“ nalazi se u samom vrhu gledanosti i to kao najgledanija emisija na svim televizijama u terminu od 14h.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna uspešna nedelja je iza nas, ali zbog vas. Hvala na poverenju! Vaša TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'