AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Predragom Rajićem iz Centra za društvenu stabilnost, Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike u Večernjim novostima i novinarom Zoranom Ostojićem.

O incidentu sa ustaškom zastavom koji se juče dogodio u Jasenovcu, ali i sve zategnutijim odnosima Beograda i Zagreba u temi jutra razgovaraćemo sa: istoričarom Predragom Markovićem, direktorom Dokumenatciono informacionog centra "Veritas" Savom Štrpcem i rediteljem Ljubišom Ristićem.

Da li je kladionicama mesto blizu škola, koliko one utiču na razvoj zavisnosti od kockanja i treba li njihov rad u potpunosti ukinuti, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa: predsednikom Udruženja „Novi početak-za život bez kocke“ Filipom Žugićem, koordinatorkom psihološkog tima SOS centra za lečenje i odvikavanje od kockanja Jelenom Manojlović, direktorom sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozart Borjanom Popovićem i gradskim menadžerom Goranom Vesićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zašto je odlučio da prihvati poziv da se priključi radu krovne fudbalske organizacije, koja će biti njegova zaduženja i kakvi su mu planovi, reći će nam Nenad Bjeković, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Ko su bili ljudi zbog kojih je volela Beograd i kakve anegdote je za njih vežu, reći će nam naša uvažena spisateljica Isidora Bjelica, koja je sećanje na poznate javne ličnosti Beograda sa kojima se družila nedavno pretočila u novu knjigu.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Nenada Milosavljevića, frontmena grupe Galija koji će nam predstaviti novu pesmu i spot ovog benda koja nosi naziv " U raju iznad oblaka".

Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

A ugostićemo i Nadu Obrić, jednu od najpopularnijih narodnih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije koja će nam predstaviti njen trostruki CD koji nosi naziv "50 originalnih pesama".

#Goran Vesić

#Novo jutro

'