AKTUELNO

Ne propustite tri sata dobre zabave u novom izdanju emisije "Žikina šarenica".

Tri sata najbolje zabave i ove subote gledaoce TV Pink očekuje od 8:30h u emisiji "Žikina šarenca", autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.

Za dobru muziku i sjajnu atmosferu ove subote biće zaduženi Rade Jorović, Ivana Peters i Biljana Obradović Bixy, dok će specijalni gost biti Željko Bebek.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Printscreen Youtube

Gledaoci će upoznati i bračni par Urbanović iz Bora, koji se venčao na kolektivnom venčanju u Beogradu 2010. godine. Ovaj par koji se upoznao u Venecueli, otkriće kako funkcionišu zajedno i posle osam godina, ali i kako se jedna Venecuelanka snašla u Srbiji.

Osim što će gledaoci imati priliku da vide kako izgledaju fontane u Tivoliju, gradski menadžer Goran Vesić ispričaće kakve fontane će biti izgrađene u Beogradu.

Foto: Tanjug

Rediteljka Monika Romić predstaviće novu predstavu "Otkačene", o kojoj će pričati i Savo Milošević koji u ovom ostavrenju ima ulogu.

Foto: Beta

Neke od najlepših igara iz Srbije gledaocima će predstaviti KUD "Dimitrije Koturović", a kao i u svakoj emisiji, u kvizu "Žikine pitalice" delimo vredne nagrade.

Žika Nikolić će razgovarati i sa Goranom Markovićem, direktorom prodaje "Globaltela", virtuelnog mobilnog operatera osnovanog 2016. godine sa željom da se inovacije u oblasti telekomunikacija plasiraju i na srpsko tržište. Pored pripejd SIM kartice koja pruža internet tarife najjače brzine, Goran će ispričati sve i o novini u "Globaltelu" - prvoj mobilnoj platnoj kartici Globaltel Mastercard.

Ne propustite novo izdanje "Žikine šarenice" u subotu 21. aprila u 8:30h samo na TV Pink!

"Žikina šarenica" - vaša dobra navika!

Foto: TV Pink

Autor: M. Đ.

#Goran Vesić

#Savo Milošević

#emisija

#Željko Bebek

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'