AKTUELNO

Maštovito putovanje koje zadire duboko u odnos oca i sina

U toplom filmskom ostvarenju “Krupna riba” (eng. Big fish), kome su 2004. godine umakle sve najznačajnije filmke nagrade, uključujući i Oskar, režiser Tim Barton nas maštovito vodi na put kojim ulazimo duboko u bajkovit odnos između ostarelog oca i njegova sina. Film je danas na Pink 2 u 17.15 časova, a u glavnim ulogama su Juen MekGregor, Albert Fini, Bili Kradap, Džesika Lang, Helena Bonem Karter, Deni Devito...

Foto: Promo

Radnja prati nekadašnjeg trgovačkog putnika Edvarda Bluma, koji na samrti pokušava da izgladi odnose sa otuđenim sinom Vilom, prepričavajući mu fantastične životne avanture. Njegovi mitski poduhvati kreću se od zadivljujućih do deliričnih, a junaci sa kojima se susretao bili su i džinovi i veštice i pevačice sijamske bliznakinje i mnogi drugi.

Foto: Promo

Svojim epskim pričama Blum šarmira skoro svakog s kim se sretne, osim Vila. Kada majka Sandra pokuša da ih pomiri, Vil mora da nauči kako da činjenice razdvoji od maštarija, istovremeno pokušavajući da prihvati velike poduhvate i neuspehe svog oca.

Foto: Promo

Ne propustite maštovitu avanturu u filmu “Krupna riba” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'