AKTUELNO

Frankenštajn se vraća jači nego ikada

U trećem delu filmskog serijala “Trka smrti 3: Pakao” (eng. Death Race: Inferno) iz 2013. godine, koji je večeras u 22 časova na Pink 2, reditelj Roel Reini uveo je više akcije i specijalnih efekata nego u prethodnim delovima. U glavnoj ulozi ponovo je Luk Gos, a uz njega su i Ving Rejms, Deni Trežo, Dagrej Skot, Tanit Finiks, Robin Šou...

Foto: Promo

I ovoga puta pratimo Karla Lukasa, osuđenika zbog ubistva policajca, poznatog po nadimku Frankenštajn. Njegova poslednja trka bila je gotovo fatalna, ali se Lukas izvukao sa teškim povredama na licu. Još jedna šansa da osvoji slobodu pružena mu je u novoj trci, koja se više ne održava unutar zatvorskih zidina, već u pustinji Kalahari u Južnoj Africi. Lukas se pojavljuje sa maskom na licu, ali ona već u prvoj trci pada i njegova ekipa, koja je mislila da je mrtav, shvata da se zvezda “Trka smrti” uz njih.

Foto: Promo

Lukas će ponovo stati na čelo svoga tima, a borba sa najokrutnijim takmičarima biće njegova nova borba za život.

Foto: Promo

Ne propustite uzbudljivu akciju “Trka smrti 3: Pakao” večeras u 22.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Trka smrti 3

'