AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vašeg omiljenog šou programa.

U prvoj emisiji osmog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" ovog petka u 21:45 časova na TV Pink, takmičari će gledaoce dodirnuti stihovima, notama, ali i svojim glasovima.

Birljantna Ivana Dimkovski predstaviće se pesmom "Žute dunje" grupe "Indexi", a svojom emotivnom interpretacijom uspela je da rasplače Gocu Tržan i Ivanu Peters, koja je ove nedelje gostujući član žirija.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je jedan praznik i za oči i za uši, i veoma teško za slušati, a da ne pokažeš neku emociju i da je ne osetiš - rekla joj je Ivana nakon nastupa.

Foto: Printscreen Youtube

I Dražen Baković uspeće da probudi najskivenije emocije otpevavši pesmu "Dobro veče tugo" Dina Merlina

Foto: Printscreen Youtube

Volim kad neko peva tako srčano, kao da je ovo jedna jedina pesma koju ćeš u životu otpevati - rekla je Goca koja gaji posebne simpatije prema Draženu i njegovim interpretacijama.

Foto: Printscreen Youtube

Emotivni nastupi gledaoce očekuju i od Ljiljane Plavšić, koja je otpevala pesmu "Nek nas sete" Olivera Dragojevića, i Maria Krasteva, koji će izvesti pesmu "Sinyaya vechnost" Muslima Magomaeva.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Da naše zvezdice uvek prave najbolju žurku, pokazaće i Sara Gigova koja će napraviti sjajnu atmosferu uz pesmu "Proud Mary" Tine Tarner.

Foto: Printscreen Youtube

Udobno se smestite i pripremite po koju maramicu, jer vas očekuje spektakularna emisija "Pinkovih zvezdica" u petak 20. aprila u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Goca Tržan

#Ivana Dimkovski

#Ivana Peters

#Jelena Tomašević

#Ljiljana Plavšić

#Mario Krastev

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'