AKTUELNO

Rat i jedna žena napravili su razdor među trojicom rođene braće

Drama "Legenda o strasti" (eng. Legends of the fall), nagrađivanog reditelja Edvarda Cvika, koja je večeras od 20 časova na Pink 2, ovenčana je 1995. godine Oskarom za najbolju fotografiju. Film baziran na romanu Džima Harisona, u sebi vešto, logično i uverljivo spaja unutrašnja previranja likova sa značajnim svetskim dešavanjima koja se istovremeno odvijaju. U glavnim ulogama su Entoni Hopkins, Bred Pit, Ejdan Kvin, Henri Tomas i Džulija Ormond.

Foto: Promo

Priča se odvija početkom 20. veka, u podnožju planina u Montani, gde na porodičnom ranču živi bivši poručnik američke konjice, Viliam Ladlou (Entoni Hopkins), sa trojicom sinova, koje je odgajio bez gradske vreve i ludila koje je zahvatilo svet.

Foto: Promo

Najstariji sin Alfred (Ejdan Kvin) je povučen i savestan, sa čvrsto izgrađenim stavovima u pogledu svega što se oko njega zbiva, a najmlađi Semjuel (Henri Tomas) je pravo oličenje idealizma sa početka 20. veka. U sredini je Tristan (Bred Pit), divljeg duha i nezaustavljive želje za upoznavanjem sveta.

Foto: Promo

Kada se Semjuel vrati na rodni ranč sa verenicom Suzan (Džulija Ormond), Alfred se zaljubljuje u nju, a ona u Tristana. To je prvi razdor među braćom, a tek ih očekuju užasi Prvog svetskog rata, koji dopiru i do njihovog udaljenog doma.

Foto: Promo

Ne propustite nagrađivanu dramu “Legenda o strasti” večeras u 20.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Bred Pit | Brad Pitt

#Entoni Hopkins

#Film

#Legenda o strasti (1994)

#Pink 2

#Televizija Pink

'