AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vikend-serije Radoša Bajića.

Sedamnaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", pod nazivom "Major Radak", gledaoce TV Pink očekuje ove nedelje u 21 čas.

U ovoj epizodi pored Radoša Bajića kao Jova Agbabe, Olge Odanović kao strine Agbabice i Ljiljane Stjepanović kao baka Savke, gledaoci će upoznati nove likove. Poznate srpske glumce Duška Premovića, Marka Gvera i Oliveru Viktorović gledaćete kao majora Radaka, inspektora Čukića i gospođa Nadu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je saznao da je Životu neko izvukao iz pritvora, Despot je požurio kući. Tamo zatiče Agbabe, Jovu i strinu, kao i Životine nekadašnje kolege iz perioda kad je služio kao oficir JNA. Vesela družina uz pesmu i zdravice proslavlja Životin povratak kući. Ali još neko je tu, na Despotovo veliko iznenađenje i radost.

Foto: TvPink Printscreen

U isto vreme ispred kuće se parkira nepoznat auto. Inspektor Čukić (Marko Gvero) iz Poreske uprave donosi koverat naslovljen na firmu "Depot Softver Kompani". U tom trenutku odjekuju pucnji iz kuće Despotovića i Čukić beži glavom bez obzira.

Foto: TvPink Printscreen

Sutradan, na Životino insistiranje, Despot odlazi u restoran gospođe Nade (Olivera Viktorović), u kom radi major Radak (Duško Premović), da instalira softver. Tu saznaje Radakovu neobičnu životnu priču i pisustvuje dirljivim trenucima.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite 17. epizodu vikend-serije Radoša Bajića "Šifra Despot", "Major Radak", u nedelju 22. aprila u 21 čas na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'