AKTUELNO

Fizičko i mentalno preživljavanje u samoći izvan civilizacije

Malo koji film sa tako malo reči toliko snažno drži pažnju publike, kao što je „Izgnanik“ (eng. Cast Away) sa Tomom Henksom, koji je večeras u 20 časova na Pink 2. Ovo ostvarenje iz 2000. godine reditelja Roberta Zemekisa (nagrađen Oskarom za film „Forest Gamp) dvostrukom dobitniku Oskara Henksu je, između ostalog, donelo Zlatni globus i nominacije za nagrade Oskar i Bafta. U ostalim ulogama su Helen Hant, Nik Sersi, Đenifer Luis, Majkl Forest...

Foto: Promo

Glavni (i jedini) junak ove avanturističe drame je Čak Noland, vredni službenik kurirske službe “FedEks”, koji je nekoliko dana pred još jedan veliki poslovni zadatak zaprosio svoju devojku Keli. Njegov vrtoglavi tempo života kojim upravljaju rokovi dobija totalni preokret kada se sruši avion kojim je putovao na još jedan zadatak. Čak uspeva da preživi, ali ostaje sam na dalekom ostrvu, odsečen od ostatka sveta i mogućnosti da ga neko pronađe i spasi.

Foto: Promo

Za početak, Čak uspeva da obezbedio “krov” nad glavom, vodu, hranu i druge neophodne potrepštine za život. Vremenom, sve bolje se upoznaje sa prirodom i njenim zakonima, ali upoznaje i sebe, vodeći borbu za život totalno izolovan od civilizacije. U nekim od paketa koji su rasuti nakon pada aviona, on pronalazi “saborce” u toj borbi, a jedina vodilja mu je ponovni susret sa verenicom Keli. I tako godinama...

Foto: Promo

Ne propustite večeras na Pink 2 u 20 časova svojevrsnu potresnu filmsku monodramu “Izgnanik”, koja govori o fizičkom i mentalnom preživljavanju daleko od civilizacije.

Foto: Promo

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Izgnanik

#Pink 2

#Televizija Pink

#Tom Henks | Thomas Jeffrey Hanks

'