AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink i ovu nedelju završila je kao zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Dok je u nedelju Pink bio gledaniji od drugoplasirane i trećeplasirane televizije zajedno, pripradnice lepšeg pola su u još većem broju pratile našu televiziju. U ovoj kategoriji Pink je daleko iza sebe ostavio konkurenciju uključujući i Javni Servis Srbije.

Vaš izbor tokom vikenda bio je Pinkov serijski program, serije „Ćerke“ i „Elif“ su u samom vrhu gledanosti, a nove avanture Despota Despotovića okupile su vernu milionsku publiku.

Foto: Promo

Informativni program kom najviše verujete prema zvaničnim rejtinzima je upravo Pinkov, pa je Nacionalni dnevnik najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

„Novo Jutro“ u petak beleži fanstastične rezultate u odnosu na programe sličnog sadržaja na drugim komercijalnim emiterima, dok je autorska emisija Žike Nikolića i ovog vikenda među najgledanijim emisija.

Foto: TV Pink

Četvrtu sezonu zaredom milionski auditorijum prati najmađe talente u Pinkovim zvezdicama, dok ste u subotu pratili Zadrugu, u svim uživo uključenjima, a najviše vašnje pažnje privukle su emisije „Zadruga nominacije“ i „Zadruga - narod pita“.

Foto: TV Pink Printscreen

Subota je rezervisana za "Magazin IN", dok je u nedelju emisija „Premijera Vikend Specijal“ najgledanija popodnevna emisija na svim televizijama, uključujući i Javni servis Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

„Kontarvizija“ autorska emisija Lava Pajkića, ponovo vas je nasmejala, pa se tako u jučerašnjem danu nalazi među najgledanijim, a nedeljno veče proveli ste uz TV Pink i „Izbacivanje iz Zadruge“.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Tanjug

Hvala na poverenju. Vaša TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'