AKTUELNO

Tri sata dobre zabave očekuje gledaoce TV Pink i ove subote u emisiji 'Žikina šarenica', autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.

Manjifiko, autor pesma "Pukni zoro", "Divna", "Samo malo" podelio je sa gledaocima "Žikine šarenice" svoja očekivanja pred koncert u Beogradu, koji je zakazan za 15. april.

Kako kaže, privilegija je svirati u srpskoj prestonici, jer je Beograd za sve sa eks-ju prostora najvažniji kulturni centar.

Foto: Printscreen

Gostujući u "Žikinoj šarenici" organizatori Karnevala u Rakovici, koji počinje danas u podne i trajaće dva dana, istali su da ova manifestaciju, koja se održava po šesti put, privaliči sve veći broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Rober Pešut, pozntiji kao Manjifiko, otkrio i istinu o pesmi "Pukni zoro“.

-Prvo je bila priča da je iz Balknaskih ratova, pa da je Prvi svetski rat, pa se pominjao Gvozdeni puk, i nepoznati srpski ratnik koji je poginuo na nepoznatom mestu...To bilo bolje, ali sam pesmu ipak samo po zadatku – za film napisao ja, nerazmišljajući da stvaramo neku veliku stvar, a samim izlaskom je nadmašila mene kao autora – naveo je Pešut.

Foto: Printscreen

Kako su naveli, karneval će i ove godine okupiti veliki broj učesnika iz regiona, ali i sa Kipra, Arube, Kube...

Foto: Printscreen

Karnevalske grupe sa Kipra i iz Arube izvele je svoje plesne tačke i podigle na noge sve goste u studiju.

Karneval počinje danas u 15 sati.

Za dobro raspoloženje i odluičnu muziku ove subote biće zadužene pevačice Jellena i Ivana Šašić, kao i slovenačka muzička senzacija, Robert Pešut, poznatiji kao Manjifiko.

Žika Nikolić ugostiće i Vanju Bulića, koji će predstaviti svoju novu predstavu, a gledaoci TV Pink će saznati i šta ih očekuje na predtojećoj manifestaciji "Nušićevi dani".

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Žika Nikolić će razgovarati i sa Goranom Markovićem, direktorom prodaje "Globaltela", virtuelnog mobilnog operatera osnovanog 2016. godine sa željom da se inovacije u oblasti telekomunikacija plasiraju i na srpsko tržište. Pored pripejd SIM kartice koja pruža internet tarife najjače brzine, Goran će ispričati sve i o novini u "Globaltelu" - prvoj mobilnoj platnoj kartici Globaltel Mastercard.

Očekuje vas još zanimljivih i kvalitetnih priloga, zato ne propustite "Žikinu šarenicu" u subotu 14. aprila od 8:30 časova samo na TV Pink!

"Žikina Šarenica" - vaša dobra navika!

#žikina šarenica

'