AKTUELNO

Borba spremnih operativaca protiv elitne jedinice plaćenih ubica

Akciona avantura iz 2012. godine, “Specijalne operacije” (eng. Maximum Conviction), reditelja Kionija Vaksmena,  koja je večeras u 22.30 na Pink 2, u glavnim ulogama je spojila dvojicu slavnih snagatora - Stivena Sigala i Stiva Ostina, poznatog rvača sa nadimkom „Stoun kold“.

Foto: Promo

Glavni junaci, Kros (Stiven Sigal) i Mening (Stiv Osin), rade u tajnom vojnom zatvoru kao operativci zaduženi za bezbedan transport zatvorenika iz te ustanove u civilni zatvor i obrnuto. Njihovi radni dani uglavnom protiču mirno, ali kada dobiju zadatak da osiguraju dolazak dve tajanstvene osuđenice u zatvor, stvari za njihov tim izmiču kontroli.

Foto: Promo

Vrlo brzo nakon dolaska novopridošlica, elitna jedinica plaćenih ubica predvođena Krisom Blejkom (Majkl Pere) napada zatvor u nameri da ih pronađe. Njihov cilj je da osuđenice izbave iz zatvora i iz njih izvuku informacije koje bi ih odvele do velike količine novca. Kris će uspeti da otkrije pravi identitet tih žena i tada shvata da se našao usred nečeg mnogo većeg nego što je mogao i da zamisli!

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Specijalne operacije” večeras u 22.30 na TV Pink 2

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Stiven Sigal

#Televizija Pink

'