AKTUELNO

Ne propustite drugu emisiju sedmog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" će i večeras u vaše domove doneti najbolju muziku i spektakularne nastupe naše najtalentovanije dece.

Potpuno neočekivano, Valeria Voikova je napravila preokret u ovom takmičenju i ostavila sve bez teksta izvođenjem pesme Lare Fabian "Adagio", nakon čega je ceo žiri ustao da joj oda priznanje aplauzom i ovacijama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nismo zapanjeni, nego smo toliko oduševljeni i fascinirani - rekla je Valeriji Leontina Vukomanović nakon nastupa.

Foto: Printscreen Youtube

Petogodišnji Ljuba Stanković je rastopio srca publike širom Balkana, a ovog puta otpevao je pesmu "Leđa o leđa" Željka Joksimovića i raspametio žiri.

Foto: Printscreen Youtube

On je svojim izgledom, ponašanjem na sceni, neospornim talentom i interpretacijom ove pesme podigao publiku na noge, a Jelena Tomašević nije mogla, a da ovaj Ljubin nastup ne snima.

Foto: Printscreen Youtube

Fantastična Teodora Marković će ovog petka rasplakati sve emotivnom interpretacijom pesme "Poljubi me", koju u originalu izvodi Nina Badrić.

Foto: Printscreen Youtube

Njeno izvođenje ove pesme ostavilo je sve prisutne bez reči, a Goca Tržan nije mogla da sakrije suze.

Foto: Printscreen Youtube

- Suština pevanja je ovo što si ti večeras uradila: da nam preneseš svoju impresiju nekog dela svog ili tuđeg života kroz pesmu - rekla joj je Goca.

Ognjen Repanović, poznat po energičnim nastupima, još jednom je doveo atmosferu do usijanja izvedbom duetske pesme "Timber" Keše i repera Pitbula.

Foto: Printscreen Youtube

Njegov nastup inspirisao je Sergeja Ćetkovića da se i sam oproba u repovanju.

- Slušaj sad šta ću da ti kažem, biću mnogo iskren i neću da te lažem, ne znam šta si jeo i ne znam šta si pio, al' brate noćas ti odličan si bio - prokomentarisao je Sergej u rimama.

Foto: Printscreen Youtube

Selma Beriša otpevala je pesmu "Ja činim sve" Tanje Banjanin i uspela da sve iznenadi svojim izborom.

Foto: Printscreen Youtube

- Bila si božanstvena večeras - rekla joj je Goca.

Pored ovih nastupa, videćete i nastupe Tomislava Božovića, Maše Tanasković, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića, Luke Utvića, Teodore-Tare Stojanović i Mije Mustafe.

Ne propustite još jedno uzbudljivo veče i najbolju muziku u drugoj emisiji sedmog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 13. aprila u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Valeria Voikova

'