AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U ovom Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

-Štampu danas prelistavamo sa Aleksandrom Joksimović, predsednicom Centra za spoljnu politiku, dr Jelenom Vukojičić, politikologom i Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose.

- Kakve poruke možemo da očekujemo nakon današnjeg sastanka predsednika Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa: Jakšom Šćekićem, novinarom, prof. dr Slobodanom Zečevićem iz Instituta za evropske studije i Dragomirom Anđelkoivćem, političkim analitičarom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li će Sirija biti povod za direktan okršaj Rusije i SAD i da li su turbulentni događaji prethodnih dana, uvod u Treći svetski rat ili bi ublažena Trampova retorika kao i stabilizacija situacije u istočnoj Guti mogla dovesti do smirivanja tenzija, čućemo od prof.dr Miroljuba Jevtića sa Fakulteta političkih nauka, dr Ilije Kajteza sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost,bivšeg ambasadora Srbije u UN Vladislava Jovanivića i glavne i odgovorne urednice srpske redakcije "Sputnjika" Ljubinke Milinčić.

Do kada će Putin da toleriše pretnje američkog predsednika Donalda Trampa i da li samo od Putina zavisi svestki mir, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milanom Mišićem, spoljnopolitičkim komentatorom, prof. dr Drakom Trifunovićem, sa Fakulteta bezbednosti, Predragom Rajićem iz Centra za društvenu bezbednost i Stankom Vasiljevićem, generalom u penziji.

#Novo jutro

'