AKTUELNO

U novoj epizodi "Šifre Despot" videćete sjajne srpske glumce.

Šesnaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Guteša i sin" emitovaće se u nedelju 15. aprila tačno u 21 čas na TV Pink.

Pored Ljiljane Stjepanović u ulozi baka Savke, publika će se u ovonedeljnoj epizodi upoznati sa novim likovima koje igraju maestralni srpski glumci. U epizodi "Guteša i sin" uloge su poverene Dari Džokić, koja tumači lik Blagice, Lepomiru Ivkoviću, koji igra oca Gutešu i Ivanu Zariću, koji igra njegovog sina, Andreja Gutešu.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Života je i dalje u pritvoru zbog bespravnog posedovanja municije. Na preporuku Mirele, modne kreatorke od čijeg je muža u prethodnoj epizodi dobio batine i ozbiljnu povredu glave, Despot odlazi u čuvenu advokatsku kancelariju "Guteša i sin". Poput oca koji se advokaturom bavio pre Drugog svetskog rata, advokat Guteša (Lepomir Ivković) bavi se ozbiljnim slučajevima, čak sarađuje i sa Haškim tribunalom.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Despota prima njegova supruga, gospođa Blagica (Dara Džokić), zadužena više za one "socijalne" slučajeve. Despot joj izlaže slučaj svoga oca u nadi da je našao pravog sagovornika, ali ubrzo shvata da je u suštini važan samo keš, koji on, naravno, nema.

Foto: Printscreen Youtube

Za to vreme, još neko se angažovao da izvuče Životu iz pritvora.

Ne propustite 16. epizodu vikend-serije Radoša Bajića "Šifra Despot", "Guteša i sin" u nedelju 15. aprila od 21 čas na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dara Džokić

#Ivan Zarić

#Lepomir Ivković

#Ljiljana Stjepanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'