AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju - Vaša televizija Pink!

I Vaskršnje praznike proveli ste uz Pink, najgledaniju komercijalnu televiziju u Srbiji. Tokom svih dana praznika, naša televizija je je na prvom mestu među komercijalnim stanicama, dok je u ponedeljak Pink bio gledaniji i od Javnog servisa.

U četvrtak, novi formati ružičaste televizije za kratko vreme postali su omiljeni među publikom, pa je svetski kviz "Ko je na vrhu" kao i tranformacije izgleda u "Trenutku iz sna" pratilo više od million gledalaca.

Foto: Printscreen

Serijski program, "Ćerke" i "Elif" bile su Vaš izbor kao i do sada, dok je domaću seriju Radoša Bajića "Šifra Despot" ispratilo više od 1.200.000 gledalaca.

Foto: Promo

Domaći igrani program pratili ste i u subotu kada je blizu 1.300.000 gledalaca bilo uz drugi deo filma "Zona Zamfirova".

"Magazin IN", "Kontravizija" i "Žikina šarenica" su među najgledanijima i ovog prazničnog vikenda, dok su ubedljivo najviše Vaše pažnje prethodnih dana privukla dešavanja u najgledanijem rijaliti šou programu u regionu "Zadruga".

Foto: TV Pink

Ubedljivo najgledanija emisija posvećena zadrugarima, bila je "AmiG šou – Zadrugovizija 2" koju je pratilo blizu 1.400.000 gledalaca, slede Zadruga – gledanje snimaka, Zadruga – specijalna uskršnja iznenađenja, Zadruga – Uskršnji ručak, ali i direktna uključenja u rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svih prethodnih nedelja Vaš izbor tokom praznika bio je i informativni program naše televizije. "Nacionalni dnevnik" je, zahvaljujući Vama, najgledaniji informativni program komercijalnih emitera i među deset najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: Pink.rs

"Novo jutro" nastavlja trend rasta, te je još jednom potvrđuje titulu najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih TV stanica.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'