AKTUELNO

Boriti se ili privoleti vanzemaljskim bićima u hororu na Pink 2 u 00.30h.

Reditelji Šon Blo i Adam Petki su se 2014. godine udružili u ostvarenju ovog naučno-fantastičnog horora “Sanderlend experiment” (eng. Sunderland experiment = Exile) sa Dilanom O’Brajenom, Kejt Rid, Denis Sisneros i Fabijanom Borgese u glavnim ulogama, ovaj film gledaćete večeras na Pink 2 pola sata nakon ponoći.

Foto: www.imdb.com

Radnja se odvija u pustinjskim predelima, van civilizacije, i prati grupu tinejdzera i njihove pokušaje preživljavanja u svetu pod uticajem vanzemaljskog bića.

Oni su odrasli u izolaciji - u “Egzilu”, i pohađaju školu u kojoj uče o “Anđelu”, čudnom vanzemaljcu koji vlada svetom. I njihovi roditelji su pretvoreni u zombije, a na njima je odluka da li će se predate kao i većina ili nastaviti borbu za opstanak ćovećanstva. Među njima je i David (Dilan O’Brajen), kome je “Anđeo” ubio majku, ali za njega ima neke druge planove. Umesto da se bori protiv njih, David će pokušati da im se pridruži…

Foto: www.imdb.com

Ne propustite napeti horor “Sanderlend experiment” večeras u 00.30 na Pink 2!

Foto: Printscreen

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Horor

#Pink 2

#Televizija Pink

'