AKTUELNO

Program Pinka postavio nove standarde!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" prošle noći izvodili su imitacije iz sfere filma, muzike i televizije u okviru druge po redu "Zadrugovizije" koja je organizovana zbog velikog interesovanja publike.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog spektakla koji je sinoć upriličen i koji su priredili zadrugari, naša kuća bila je ubedljivo najgledanija televizija u zemlji, a program Televizije Pink bio je čak više od tri puta gledaniji i od Javnog servisa.

Foto: Printscreen Instagram

Gledaoci Ružičaste televizije uživali su u nastupima sedamnaest grupa, a pored novinarskog, bio je tu i stručni žiri koji su činili pevačica Dara Bubamara, pevačica Maja Nikolić, glumac Dragan Marinković Maca, muzički producent Damir Handanović i imitator Karamela. Osim žirija glasali su i gledaoci putem Fejsbuk-a i SMS-a. Pobednice druge "Zadrugovizije" su Miljana Kulić koja je odnela pobedu novinarskog i stručnog žirija, Gordana Džehverović i Kristina Kockar dobile su najviše glasova na Fejsbuku, dok su Luna Đogani i Sara Reljić imale najviše SMS glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su izgledali nastupi ukućana ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima ikada "Zadruga", na drugoj "Zadrugoviziji" pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: OVAKVE NAGRADE SU MOGLI SAMO DA ZAMISLE: Odluka je pala, ovo su pobednici ZADRUGOVIZIJE 2! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Zadrugovizija

'