AKTUELNO

Ovo je priča o borbi jedne tinejdžerke da svoj bes kanališe kroz boksersku karijeru.

Sportska drama iz 2000. godine "Bokserka" (eng. "Girlfight") u režiji Karin Kusame, sa Mišel Rodrigez, Haimeom Tirelijem, Polom Kalderonom, Santjagom Daglasom i Rejem Santjagom u glavnim ulogama, očekuje vas večeras od 22:30 časova na kanalu Pink 2.

Dijana Guzman (Mišel Rodrigez) je tinejdžerka iz Bruklina, a njena preka narav i tuče u školi dovode je u nevolje.  Njena frustracija je prouzrokovana nesrećnim životom - živi u siromašnom kvartu sa bratom Tajnijem Guzmanom (Rej Santjago) i samohranim ocem Sandrom Guzmanom (Pol Kalderon).

Foto: www.imdb.com

Sandro plaća Tajniju treninge, u nadi da će jednog dana postati uspešan bokser, iako on želi da postane umetnik. Nakon što je posetila Tajnija u teretani i upala u sparing trening kako bi ga zaštitila, Dijana pita trenera da joj dopusti da boksuje. Treneri joj dozvoljavaju da trenira, ali da neće moći da se takmiči u borbama.

Foto: www.imdb.com

Kada shvati da ne može sebi da priušti Tajnijevog trenera Hektora Sotoa (Haime Tireli), moli oca da i njoj plaća treninge, na šta joj on odgovara da nađe posao. Dijana umesto toga krade očev novac i Hektor pristaje da joj bude trener. Njen prvi sparing partner je Adrijan (Santjago Daglas), koga ponove sreće kada je Hektor odvede da gleda profesionalni meč.

Foto: www.imdb.com

Ovo je priča o borbi jedne tinejdžerke da svoj bes kanališe kroz boksersku karijeru, uprkos protivljenju njenog oca, trenera i supernika u sportu u kome su muškarci dominantni.

Ne porpustite MIšel Rodrigez i njenu prvu ulogu na velikom platnu, u sportskoj drami "Bokserka" večeras od 22:30 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Bokserka | Girlfight

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'