AKTUELNO

Emisija "Kontravizija" na Televiziji Pink ove nedelje donela je malo manje formalan razgovor sa poslanikom Skupštine Srbije, a njegove ironične izjave uspele su da nasmeju, kako goste u studiju, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Narodni poslanik dr Vladimir Orlić komantarisao je, gostujući u emisiji "Kontravizija" situaciju u Skupštini Srbije ističući da se na prste jedne ruke mogu prebrojati članovi opozicije u sali.

U Skupštinu dolaze samo oni koji se osmele i ohrabre da se pojave nakon beogradskih izbora. Videli ste i da posle izbora pljušte ostavke na sve strane, pa je tako celo rukovodstvo Radulovićevog udruženja podnelo ostavke, ali samo na one izmišljenje funkcije, ne i na stvarne - u udruženju i grupi građana. Da li je razlog tome što tamo stiže novac iz Skupštine, novac od članarina, ili nešto drugo, nismo još utvrdili. U svakom slučaju, ako su zaključili da im je vreme da se bave nečim drugim, kreativnijim i nečim u čemu su sigurno mnogo bolji, recimo, muzikom, to pozdravljam - rekao je Orlić za "Kontraviziju".

Foto: TV Pink

Poslanik kaže da je moguć povratak opozicije zbog njihove "popularnosti", "impozantnog" rezultata na beogradskim izborima i "ogromnog uticaja" na građane.

- Ako ipak zaključe da je vreme da se bave nekom umetnošću, i to je moguć ishod. U svakom slučaju, bila bi velika šteta da se nakon onakvog uspeha raspadne koalicija između DJB i Dveri - kaže ironično Orlić.

On dodaje da se ova koalicija međusobno odlično dopunjuje.

- Radulovićevi nisu registrovani kao stranka, a voleli bi da budu. Dveri imaju kontra problem - registrovani su kao stranka, ali stalno govore "ma, nismo mi nikakva stranka". Sjajno se uklapaju! - kaže Orlić, dodajući da se uklapaju i prema sklonosti ka muziciraju.

- Videli smo neke sa tamburama, Boško Obradović voli da zapeva - otkriva poslanik SNS.

Foto: TV Pink

Govoreći o praznim mestima opozicije u Skupštini, Orlić pretpostavlja da ih nema na zasedanjima jer su "na konsultacijama sa kamenom".

Orlić je predložio koaliciji DJB-Dveri da, kada počne da se bavi muzikom, njihova himna bude "Nema nas više na karti ljubavi", a da im se bend zove "357", budući da su na izborima ostvarili rezultat od 3,57 odsto glasova.

Orlić je istakao da se vodi "mrtva trka" između Mehmed-paše Sokolovića i Dragutina Dimitrijevića Apisa oko toga ko je od njih dvojice odigrao ključnu ulogu u pobedi Aleksandra Vučića na izborima u prestonici.

- U pravu su i Radulovićevi, nama da nije bilo Fejsbuka ne bismo osvojili Beograd - kaže Orlić.

Celu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Televizija Pink

#Vladimir Orlić

'