AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink i tokom ove emisije "Kontravizija" ostali su nemi i nisu znali da li da se smeju ili da zaplaču!

Svetski poznati dizajner Đani Versaće postao je lični dizajner predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Osim toga, Versaće dizajnira odela i ministrima u Vladi Srbije!

Ovakva odluka mogla bi da uznemiri građane Srbije i izazove bes, samo kada bi mogla da bude istinita, ali je činjenica da je čuveni Versaće živeo od 1946. do 1997. godine.

Foto: TV Pink

Ipak, osnovne informacije o Đaniju Versaćiju koje su zasigurno deo opšte kulture, nisu znali pojedini simpatizeri opozicije, u šta smo se i uverili tokom ankete koja izaziva i smeh i tugu!

Ovonedeljno pitanje koje je ekipa emisije "Kontravizija" postavila sugrađanima glasi: "Kako komentarišete to što je Vučić potrošio novac iz budžeta za angažovanje Đanija Versaćija za ličnog dizajnera", a odgovori su više nego urnebesni!

Vidi se da mu je Italijan kreirao odela - do skoro je išao šljampav, a sad je obučen po svetskoj modi.

Foto: TV Pink

Sramota!

Foto: TV Pink

Čisto bahaćenje! Nemam komentar. Doći će mu glave kad tad!

Foto: TV Pink

To nije normalno nikako!

Foto: TV Pink

Vučić je bitanga od čoveka! U njemu se sklopio prevarant, ubica, lopov, šta god hoćes!

Foto: TV Pink

Podsećamo, Đani Versaće je jedan od najznačajnijih kreatora u istoriji mode. Rođen je u Italiji, a svojim kreacijama postao je legenda modnog dizajna. Versaće je ubijen u Majamiju 1997. godine, a za zločin je okrivljen masovni ubica Endru Kunanan.

Celu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Televizija Pink

'