AKTUELNO

Gagi otvorio dušu!

Luna Đogani ušla je 6. septembra u rijaliti koji obara sve granice gledanosti, "Zadrugu", a ono što se njoj dešavalo pred milionskim auditorijumom svakako će obeležiti ovaj šou program. Počev od romanse sa oženjenim čovekom, preko ulaska njegove supruge u rijaliti i svih drama koje su se dešavale, Luna je prošla kroz sito i rešeto, a to je ostavilo traga i na njenu porodicu.

Foto: TvPink Printscreen

Njena majka Anabela Atijas odlučila je da više neće davati izjave za medije, dok je njen otac imao potresnu ispovest koju ste danas mogli da gledate u emisiji "Premijera - vikend specijal" gde je prokomentarisao sve što se dešava i što je njegova ćerka izgovorila o njemu:

Šta da kažem, da sam bio na ulici, u policiji, krao, bio lopov? To nije istina. Ja potičem iz siromašne porodice, nisam imao bicikl, sanke. Bio sam malo problematičan, ali nikad nisam imao probleme sa policijom. Ona je rekla da nas je u porodici bilo 12, a bilo nas je 13, devetoro nas je ostalo. Ona je mnogo vezana, ja sam joj bio idol, i prošla je šta je prošla, razvod... Ćerke su takve. Čak i kad izađe iz rijalitija, ništa joj neću zameriti. Ja jesam bio u rijalitiju dva puta i znam šta sam rekao. To je zatvoren prostor i ljudi se izgube - rekao je Gagi.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI DA LUNA BUDE U RIJALITIJU JOŠ DEVET MESECI? Zbog ove Anabeline objave BUKTE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

On nije mogao a da se ne osvrne na Kiju Kockar, koja mu se, očekivano, nimalo ne dopada:

Ne volim puno da pričam o Kiji, još malo je ostalo, gledaoci su videli ko je Kija, profil njen, šta ona radi u Zadruzi. Prići jednoj ženi od 80 godina i ukrasti pare, u kupatilu neke stvari raditi, ne kažem da je ona bila sa Filipom, ali Luna to nikad ne bi uradila. Malo mi je krivo što Sloba ne krene onako kako treba da krene, jer prećuti i ja se osećam poniženo - rekao je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

On je na kraju istakao da bi svi voleli da veza Slobe i Lune pukne, jer su oni tu najvažniji i da mu se jako dopada zet jer je dobrica, iskren i pravedan.

Autor: N. Vujčić

#Gagi Đogani

#Premijera-Vikend specijal

'