AKTUELNO

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji, Televiziji Pink, Živorad Žika Nikolić i njegovi gosti zabavljaće vas puna tri sata - od 8:30 do 11:30!

I ovaj vikend, kao i prethodni, prolazi u znaku Vaše omiljene ružičaste televizije i dobro poznate "Žikine šarenice". Legendarni Žika će danas, kao i uvek, ugostiti najpopularnije pevače, ljude iz kulturnog života i sa javne scene.

Foto: TV Pink

Ovog jutra pričaćemo o fotoaparatu koji je prodat po neverovatnoj ceni od 2,4 miliona evra.

Saznaćemo i kakav je bio pravi Orijent ekspres i kakvu su hranu služili u ovom vozu.

Pevaće nam Dara Bubamara, a imaćemo prilike i da uživamo u nekim od najlepših ostvarenja kompozitora Vojkana Borisavljevića.

Foto: Printscreen

Borisavljević, koji će održati 22. marta održati koncer u Narodnom pozorištu, autor je jedna od najpoznatijih pesama na ovom prostoru - pesme "Odiseja" koju je otpevao Leo Martin.

Tekst pesme napisao je tekstopisac i sportski novinar  Sveta Vukotić, koji je otkrio da je imao samo jedan dan da napiše tekst pesme.

Naša pavečica Bojana Stamenov takođe će nastupiti na koncertu Vojkana Borisavljevića, a kako je priznala ne bi joj bio problem da se ponovo pojavi na Evroviziji.

Bojana Stameov je u Žikinoj Šarenici pevaala sa Horom Dečjeg kulturnog centra Beograd i dobro zabavila gledaoce, posebno najmlađe.

Žikina Šarenica danas je posetila Republiči hidrometeorološki zavod na Košutnjaku, gde su gledaoci mogli da vide kako rade prognostičari, ali i da iz prve ruke saznaju kakvo kakvo nas vreme očekuje narednih dana.

- Ovo zahlađenje je prosledica prodora hladnog vazuha sa severa evropskog dela Rusije, očekuje se i stvaranje ciklona u sredozemlju koji će se kretati preko našeg područja i doneti padavine – rekao je Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ.

Kako je naveo, najhladnije će biti u sredu i četvrtak, a vreme će se prolepšati od sledećeg vikenada kada nas očekuje porast dnevnih temperature.

Foto: Pink.rs

"Žikina šarenica" ispunila je sva očekivanja svoje verne publike i uz sadržajan program, brojne goste i dinamiku, uspela je da dosegne neverovatnu popularnost.

Zato, započnite nedeljno jutro uz mnogo zabave, muzike i u najboljem društvu!

Žikina šarenica - Vaša dobra navika

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'