AKTUELNO

Kao prava svetska zvezda!

Poslednja takmičarka u poslednjoj epizodi petog kruga najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu večeras je Mia Mustafa iz Skoplja. Prva pesma koju je otpevala bila je "Poljsko cveće" Tošeta Proeskog. Ona je usred pesme zaplakala, ali je uspela da se vrati i svoj nastup fantastično izvede do kraja, zbog čega je dobila gromoglasan aplauz i svih pet glasova žirija. Objasnila je da je zaboravila tekst, što je Milana iznerviralo:

Jao, bre, dete, ja sam mislio nešto ti se desilo, ma ne moraš ni da pevaš, dobićeš peticu! - rekao joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se malo primirila i žiri joj objasnio kako da se snađe u trenucima kada zaboravi tekst, došlo je vreme za drugu numeru. Ona je izabrala "You know I'm no good" Ejmi Vajnhaus, a uz nju na sceni su bile i plesačice.

Foto: Televizija Pink

Dakle, ti pevaš kao pevačica koja je preturila nastupa i nastupa, kao da si toliko iskusna. Poljsko cveće pevala si sa otvorenim glasom, sad si pevala sa retro Ejmi i potpuno si nas stavila na svetsku scenu, pritom si obučena kao da si izašla na neku dodelu nagrada, sve u vezi s tobom ide pravim putem - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je toliko lepa, upravo kao da je neka svetska tinejdž zvezda pred nama. Čujemo je kako peva ova drugu pesmu i mislimo kao da peva neka odrasla osoba, a onda se setimo plakanja i shvatimo da je dete. Lepo je što si još dete i što si kod nas - poručila joj je Jelena.

Foto: Televizija Pink

Ovo je ocena na tvoju staru slavu, mislim da bi valjalo da razmisliš čime ćeš da impresioniraš gledaoce, da se još nešto desi - dao joj je zadatak Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'