AKTUELNO

Fascinirala je sve!

Lana Vučenović iz Beograda peta je takmičarka u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezdica, a prva pesma kojom se predstavila žiriju i gledaocima bila je "Ti si taj što luduje", čuveni hit Maje Odžaklijevske. Ona je odmah oduševila Gocu Tržan i Leontinu, koje su podigle svoje stolice, a njima se pridružila i Jelena Tomašević, dok je muški deo žirija čekao drugu pesmu. Leontina je objasnila da je Lana bolesna, te da je zbog glasa primala kortikosteroide, ali je očigledno da njoj to nije smetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Sem Braun i pesma "Stop" bili su Lanin drugi izbor, što je očigledno oduševilo Milana Stankovića, koji je odmah podigao svoju stolicu, a ubrzo mu se pridružio i Sergej Ćetković, te je tako Lana druga petica za večeras i ona ide direktno u šesti krug.

Kao diva neka italijanska - rekao je Milan dok je Lana izvodila svoju drugu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Malo sam progledao kroz prste, da priznam, jer znam njene kapacitete i znam njenu boju glasu, ima malih problema sa kortikosteroidima, pa je i to bilo. Neka bude pet, jer ti to zaslužuješ - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Uzimajući u obzir da nisi u punom jeku, bila si i više nego odlična i baš si mi italijanski fazon, pravi San Remo - oduševljena je bila Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Nije nimalo lako to što si izvodila, mislim da si ti odlična pevačica i da zaslužuješ peticu - kratak je bio Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'