AKTUELNO

Iako ostavlja mogućnost da će se baviti drugom profesijom, Emma ističe da će muziku nikad neće napustiti.

Dvanaestogodišnja Emma Uvalić iz Splita uspela je da osvoji simpatije publike u regionu učestvovanjem četvrtoj sezoni najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ona će u večerašnjoj emisiji otpevati pesme "Šakom o sto" Doris Dragović, koja joj je i uzor, i "I Wanna Dance With Somebody" koju izvodi Vitni Hjuston.

Uglavnom biram pesme koje se meni sviđaju, pa kako bude. Mada, uvek se dešavalo da se moj izbor dopadne i žiriju - rekla je Emma.

Ova dvanaestogodišnjakinja se pevanjem bavi već pet godina i vredno radi, što je dovelo da velikog napretka.

Zaista vidim svoj napredak od početka pa do ovog petog kruga. Zahvalna sam mojoj profesorki koja radi sa mnom, ali i žiriju, koji mi je svojim komentarima pomogao mnogo - kaže Emma.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Iako, kao i svi, priželjkuje superfinale "Pinkovih zvezdica", ne opterećuje se mnogo time, već se samo trudi da na sceni da najbolje od sebe.

Šta bude biće, ne zavisi samo od mene. Ja ću dati sve od sebe, a šta bude, biće, idemo dalje - rekla je ova Splićanka.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Iako ostavlja mogućnost da će se baviti drugom profesijom, Emma ističe da će za muziku uvek biti mesta u njenom životu.

Za sada me zanima samo pevanje i škola. Možda budem i u drugom poslu, ali pevanje sigurno nikad neću napustiti - rekla je za kraj Emma.

Osim Emme, videćete nastupe još sedmoro talentovane dece, zato ne propustite poslednju emisiju petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'