AKTUELNO

Marko Bulat nije ni znao kako se zove dama koja se osim njega u kvizu "Ko je na vrhu?" borila za glavnu nagradu od 300.000 dinara.

U večerašnjem izdanju spektakularnog kviza "Ko je na vrhu?" za vrednu novčanu nagradu borili su se glumica Mina Lazarević, pevačica Marina Tadić i njen kolega Marko Bulat, koji je znao odgovore na mnoga pitanja, međutim, pravo ime dame sa svoje desne strane nije znao, zbog čega se spustio na dno.

Foto: TvPink Printscreen

- Da li je pravo ime takmičarke broj jedan Mine Lazarević - Mirjana ili Jasmina? - glasilo je pitanje, na koje je Bulat dao netačan odgovor, a misteriju je razrešila glumica, koja je otkrila da se, zapravo, zove Mirjana.

Foto: TvPink Printscreen

Moj tata je mislio da se ja zovem Mirjana i onda je otišao u opštinu i prijavio me kao Mirjanu. Ja sam sa godinu dana prozvala sebe Mina i posle sam se u crkvi krstila kao Mina - otkrila je Mina, koja je otkrila da joj u ličnoj karti stoji pravo ime (Mirjana).

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je pokušaja da me zovu Mira... Nikad, ma kakvi! Ne mogu da budem Mira! Pa, je l' sam Mira?! - upitala je ona Milana Kalinića, koji je saglasan sa tim da joj najviše priliči nadimak po kojem je svi znaju.

Foto: TvPink Printscreen

Eliminisala Marinu i Bulata

Budući da je dala najviše tačnih odgovora, Mina je sebi obezbedila učešće i u finalnoj rundi kviza "Ko je na vrhu?", dok su Marina i Marko ispali iz igre.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je dala pet tačnih odgovora u prvoj kapsuli, što joj je donelo 25.000 dinara, a budući da nije imala nijedan netačan odgovor kada je prešla u drugu kapsulu, na njen konto leglo je dodatnih 50.000 dinara. Na Mini je bila odluka da li će u humanitarne svrhe donirati 75.000 dinara ili će ići na sve ili ništa i pokušati da osvoji 300.000 dinara, što je uspela da uradi.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je i u trećoj kapsuli dala sve tačne odgovore, Mina je osvojila glavnu nagradu koju je odlučila da podeli na dva dela i da polovinu uplati deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj, dok će drugu polovinu nagradnog fonda kviza Televizije Pink donirati Institutu za dečiju onkologiju.

D. T.

#Ko je na vrhu?

#Marina Tadić

#Marko Bulat

#Mina Lazarević

'