AKTUELNO

Dušica Jakovljević ugostiće večeras podršku učesnika rijalitija "Zadruga".

Kao i svakog četvrtka do sada, i večeras će popularna voditeljka Dušica Jakovljević u specijalnoj emisiji "Porodice zadrugara" ugostiti podršku učesnika "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, sa kojima će razgovarati o aktuelnim dešavanjima.

Foto: RTV Pink

U studio u Šimanovcima večeras stiže denser Gagi Đogani, koji će pred kamerama Televizije Pink otvoriti dušu i osvrnuti se na sve aktuelnosti koje se tiču Lune Đogani, jedne od najintrigantnijih učesnica "Zadruge", kao i njenim sve učestalijim svađama sa dečkom Slobom Radanovićem, ali i raspravama sa njegovom zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Dušičina gošća biće i Žaklina Stefanov, majka Pinkove zvezde Zorane Stefanov koja je nedavno otvorila dušu i pred milionima gledalaca Televizije Pink priznala da je tokom najranijeg detinjstva prošla kroz pravi pakao, budući da su bili zlostavljani od strane njenog oca, zbog čega su joj ostale traume za ceo život.

Foto: TvPink Printscreen

Zoranina majka govoriće o međuljudskim odnosima svoje ćerke i ostalih zadrugara, ali i o njenom bolnom priznanju o teškom detinjstvu koje je ostavilo snažan utisak na milione gledalaca "Zadruge":

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Porodice zadrugara" večeras na Televiziji Pink!

D. T.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Zorana Stefanov

'