AKTUELNO

Za nju je ovo jedna velika zabava.

Ljilja Plavšić, osmogodišnja devojčica koja je svojim umiljatim glasom ostavila bez daha petočlani žiri, a sada se zahvaljujući svojoj neverovatnoj harizmi i odličnim vokalnim mogućnostima koje poseduje našla u petom krugu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako je za nju ovo veliki napredak ona nije krila oduševljenje da uživa da peva na velikoj sceni. Ovo takmičenje doživljava kao jedno veliko iskustvo i zabavu, ali nije krila ni da bi volela da se nađe u užem krugu najboljih kandidata.

Fantastično, ne znam šta da kažem. Nadam se superfinalu, to mi je najveća želja - rekla je Ljilja sa osmehom na licu za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ona od žirija dobija mnogobrojne pohvale na račun njenog izgleda, pevanja, ali i izbora pesme. Iako presudnu odluku kojom interpetacijom će ih iznenaditi ona donosi sama, njena porodica je tu da je posavetuje i pomogne joj da se zablista na velikoj sceni i pokaže svoj maksimum.

Tata mi pomaže u izboru pesme, kada on odabere, ja samo kažem da li mi se dopada ili ne, ali koju izabere uvek mi se svidi. Obično to budu pesme koje niko nije pevao i ono što mi leži - objasnila je Ljilja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako druženje predstavlja najbolji deo ovog takmičenja. Ljuba je otkrila da voli da se druži sa ostatkom ekipe kako na sceni, tako i privatno, ali i da među njima ima svog favorita.

Moj favorit je Ljuba Stanković - rekla je ushićeno ova devojčica.

Pročitajte još: PINKOVU ZVEZDICU VEĆ SMATRA KOLEGOM! Saša Kovačević ODUŠEVLJEN petogodišnjim Ljubom, ono što mu je poručio PAMTIĆE DOVEKA! (VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako je još uvek rano da razmišlja o tome čime će se baviti u budućnosti, ona je otkrila da ono što zna da voli da radi jeste da peva i da uči, a sve sugestije žirija se trudi da usvoji.

Ona će se sa još sedmoro talentovane dece nastupati na velikoj sceni i u petom krugu se predstaviti sa dve pesme. Kako biste saznali kakav vas performans očekuje od ovih mališana,  ne propustite ovu emisiju "Pinkovih zvezdica" u petak posle 21:30h.

D. B.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

'