AKTUELNO

Pobednik prvog izdanja "Ko je na vrhu?" je ova popularna pevačica.

Novi projekat Televizije Pink specifičan je kviz kakav do sada nije postojao na ovim prostorima a za učešće u njemu osim znanja, neophodna je i snalažljivost i hrabrost budući da svaki tačan odgovor dovodi do podizanja takmičara u liftu koji se podiže na neverovatne visine.

Prvi VIP učesnici kviza "Ko je na vrhu?" bili su Dara Bubamara, Sale Tropiko i Damir Handanović, a jedina učesnica, Dara je odnela i pobedu u prvom izdanju ove emisije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon što je dala najviše tačnih odgovora, Dara Bubamara dobila je priliku da osvoji čak 300.000 dinara koje bi prosledila u humanitarne svrhe.

Da li je kolibri najmanja ili najveća ptica na svetu - bilo je samo jedno od pitanja u samoj završnici kviza "Ko je na vrhu?".
Najveća - odogovorila je Dara Bubamara kao iz topa, ali je to bio netačan odgovor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon što je prešla u drugi lift, i neposredno pred prelazak u treći lift, gde je mogla da zaradi još novca, ali i izgubi do tad osvojenih 75.000 dinara, Dara Bubamara je odustala.

Znate šta, bolje išta nego ništa. Bojim se da neko ostane bez novca. Ja ne bih da rizikujem. Dosta je 75 hiljada dinara. Ovako sam bar nekome pomogla - rekla je pevačica i dodala:
Ja novac dajem Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

Kako su se snašli Sale Tropiko i Damir Handanović, kao i pobednica Dara Bubamara, pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Ko je na vrhu?

#emisija

'