AKTUELNO

Poznati će se boriti za vrednu novčanu nagradu koju će proslediti onome kome je pomoć neophodna!

Na programu Televizije Pink upravo je počela prva epizoda kviza "Ko je na vrhu?" koji vodi dobro uigrani TV tandem, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Foto: Miloš Rafailović

U prvom izdanju najhumanijeg i najzabavnijeg kviza, znanje, hrabrost, ali i sreću sa trik pitanjima okušaće pevači Dara Bubamara i Aleksandar Cvetković, kao i kompozitor i producent Damir Handanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, kviz "Ko je na vrhu?" osmišljen je tako da tri poznate ličnosti odgovaraju na pitanja iz kapsula koje mogu da ih popnu do čak pet spratova iznad zemlje. Oni će u kvizu "Ko je na vrhu?" prolaziti kroz runde - u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj, 300.000 dinara. Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža, a na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu.

Foto: Miloš Rafailović

Ono što je još jedna posebnost kviza, jeste humanitarni karakter - pobednik će osvojeni novac proslediti onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ko će odneti pobedu u prvom izdanju kviza "Ko je na vrhu?", kao i kome će pobednik proslediti osvojeni novac, ostaje da vidimo.

Udobno se smestite i uživajte!

Pink.rs

#Damir Handanović

#Dara Bubamara

#Ko je na vrhu?

#Sale Cvetković Tropico

#Televizija Pink

'