AKTUELNO

Početak emitovanja kviza "Ko je na vrhu?" dugo je najavljivan, a čelni ljudi TV Pink milionskom auditorijumu već 22. februara u 22 časa predstaviće novi projakat koji se mesecima marljivo pripremao.

Iskuskni televizijski tandem, Milana Kalinić i Katarinu Šišmanović, gledaćemo u ulozi voditeljskog para, a osim što će takmičari morati da pokažu znanje i snalažljivost, kviz "Ko je na vrhu?" ima i svoju humanitarnu stranu, pa će novac koji poznate ličnosti osvoje, proslediti onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Foto: Miloš Rafailović

Da bi stigli do vrha, poznate ličnosti moraće da odgovore tačno na što više pitanja, a već u prvoj epizodi, koja je na programu 22. februara u 22 časa, videćemo kako su se snašli pevačica Dara Bubamara, pevač Sale Cvetković iz "Tropiko" benda i kompozitor Damir Handanović, koji je imao strah od visine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Meni uopšte nije bilo lako. Zahtevao sam od voditelja da me spuste, čak sam se i dvoumio da li da odgovorim tačno, jer se sa svakim tačnim odgovorom dižete još više - rekao je Damir.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Učesnike prve epizode kviza "Ko je na vrhu?", koji je TV Pink vredno pripremala mesecima, oduševio je kako koncept do sada nenadmašenog zabavnog programa, ali i voditeljski dvojac, koji nakon pet godina pauze, zajedno radi na ovom projektu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kada je izašla iz staklene kapsule, koja je nju i njene kolege vinula u visine, pevačica Dara Bubamara, koja je takođe učesnik prve epizode kviza koji će prema prvim komentarima televizijsku publiku slatko nasmejati, prenla nam je svoje utiske.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Došla sam na snimanje i nisam znala kakva je koncepcija. Kada sam videla visinu nije mi bilo dobro i veruj mi da je mnogo opasno - istakla je Dara.

Kako su se prvi učesnici snašli u trik pitanjima, ali i ko je pobedio u prvoj epizodi kviza "Ko je na vrhu?", saznaćete već u četvrtak od 22 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Damir Handanović

#Dara Bubamara

#Ko je na vrhu?

'