AKTUELNO

Još jedno prepoznatljivo TV lice pridružilo se pobedničkom timu ružičaste televizije.

Nekoliko dana unazad domaćim medijima kruži vest da Živorad Žika Nikolić prelazi na Televiziju Pink, a sada je to i zvanično potvrđeno. Legendarni Žika Šarenica danas se sastao sa vlasnikom Televizije Pink Željkom Mitrovićem i dogovorio saradnju. Prema dogovoru, emisija počinje sa emitovanjem u martu, a voditelj nam je otkrio sve detalje u vezi sa projektom koji započinje na Televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za naš portal voditelj i autor emisije "Šarenica" potvrdio je da postaje deo najveće medijske kuće u ovom delu Evrope:

Dogovorili smo se. Što se priprema za emisiju tiče, imamo još vremena, doterivaćemo i sređivaćemo sve, da bude kako treba i da se predstavimo najlepše što umemo.

Žika Nikolić nije krio uzbuđenje zbog buduće saradnje sa Televizijom Pink, a otkrio je i koje novitete može da očekuje publika.

Foto: Pink.rs

Emisija se neće razlikovati, prelazim ovde sa kompletnom emisijom. Malo ćemo menjati nešto u scenografiji, a što se sadržaja tiče, sve će ostati isto. Doduše, trajaće duže- tri sata, umesto dva, svake subote i nedelje. To je jedino što je novo, sve ostalo će biti kako je bilo i do sada i zvaće se "Žikina šarenica" - rekao je Žika Nikolić i dodao:
Ekipa je odlična, izvanredni su. Drago mi je da sam naišao na ekipu koja je spremna da radi jer je ovo zajednički posao. Ovakva emisija zahteva timski rad. Očekujem da to bude još bolje nego do sada. Ovde je ekipa mlađa i ornija za posao.

Foto: Pink.rs

Emisija "Žikina Šarenica" emitovaće se od 10. marta, svake subote i nedelje na TV Pink!

Pink.rs

#Televizija Pink

#voditelj

#Živorad Žika Nikolić

'