AKTUELNO

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, Pink je sva tri prethodna dana bio ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji.

Premijerno prikazivanje serije "Šifra Despot", oborilo je rekorde gledanosti sa ukupnim šerom od 29% i više od 1.500.000 gledalaca, te je tako u terminu emitovanja serije, naša televizija bila gledanija od svih komercijalnih emitera zajedno, ali i duplo gledanija i od Javnog servisa.

Foto: Promo

Milionska publika, pratila je i serije "Ćerke" i "Elif", kao i takmičarski šou Pinkove Zvezdice u večernjem terminu. Među najgledanijim našla se i Zadruga u direktnom uključenju, kao I informativne emisije koje tradicionalno privlače pažnju velikog broja gledalaca, Nacionalni dnevnik, Novo jutro i emisija 011.

Foto: TV Pink Printscreen

I drugu epizodu serije "Šifra Despot" ispratio je milionski auditorijum, a kako je serija izazvala veliko interesovanje među publikom, govori I to da je postigla odlične rezultate I u popodnevnom repriznom terminu. "Ćerke" i "Elif", takođe je pratila verna Pinkova publika, koja je i ove subote izabrala Magazin IN kao najgledaniji popodnevni talk show.

Foto: TvPink Printscreen

Zadruga – Nominacije i Zadruga – Narod pita su se takođe našle na listi najgledanijih emisija, kao i informativne emisije sa najvažnijim i najnovijim vestima iz zemlje i sveta, Novo jutro i Nacionalni dnevnik.

Foto: TvPink Printscreen

Drugi dan vikenda obeležila je treća epizoda serije "Šifra Despot" sa svojom milionskom publikom. Brojna Pinkova publika nedelju je provela i uz seriju "Ćerke", Zadrugu, Kontraviziju, ali i Premijeru Vikend Specijal sa svojih 1.300.000 gledalaca i tako je svrstala među najgledaniji nedeljni talk show.

Foto: Tv Pink, Promo

Informativne emisije Novo jutro, Nacionalni dnevnik, ali i vanredno izdanje Nacionalnog dnevnika juče su bile najgledanije emisije informativnog karaktera među svim komercijalnim stanicama.

Ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Šifra Despot

'