AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o uzrocima krvarenja iz nosa.

- Štampu prelistavamo sa Živoradom Nikolićem, voditeljom emisije Žikina šarenica.

- O odnosima Zapada i Rusije i njihovom uticaju na Srbiju razgovaraćemo sa Miroslavom Parovićem, predsednikom Srpskog slobodarskog pokreta i prof. dr Dejanom Miletićem, direktorom Centra za proučavanje globalizacije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko video igrice utiču na agresivnost dece, tema je za Vesnu Tomić, socijalnog psihologa, Predraga Vukovića Peđolina i Milju Krivokuću iz jedinice za prevenciju nasilja i diskriminacija, Ministarstva prosvete.

- Vesna Stanojević, koordinatorka Sigrune kuće koja se kandidovala za mesto odobornika na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" otkriće nam šta će joj biti prioritet u odborničkom radu ukoliko ova lista pobedi na predstojećim Beogradskim izborima.

- O novim detaljima optužnice protiv Zorana Marjanovića, razgovaraćemo sa Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink, Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Informera i Nebojšom Milosavljevićem, advokatom.

- Ivana Selakov predstaviće nam svoju novu pesmu koja nosi naziv "Promukla od bola".

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Maju Nikolić sa kojom ćemo razgovarati o predstojećoj Beoviziji na kojoj će se takmičiti sa pesmom "Zemlja čuda".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'