AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru Televizije Pink, od kiropraktičara Vladana Jovićevića, saznaćemo više o spondilozi vratne kičme.

Štampu prelistavamo sa Draganom J. Vučićevićem glavnim i odgovornim urednikom lista Informer.

Gde je Kosovo na međunarodnoj sceni 10 godina nakon samoproglašenja nezavisnosti i kako Srbi žive danas u ovoj Južnoj pokrajni, teme su za Veljka Odalovića generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova i Gorana Petronijevića advokata.

O utiscima sa vojne parade u Severnoj Koreji, gde je bio jedini strani akreditovani novinar, i o tome kako ljudi žive u ovoj zemlji, da li su istinite brojne predrasude koje možemo čuti o životu u Severnoj Koreji i njihovom lideru Kim Džong Unu, pričaće nam vojni komentator Miroslav Lazanski.

Zbog čega je Regulatorno telo za elektronske medije zabranilo najnoviji izborni spot liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", pitanje je za marketinškog stručnjaka Nebojšu Krstića.

O tome da li snovi mogu biti lekoviti, šta nam poručuju i da li zaista mogu da nam otkriju šta će se dogoditi razgovaramo sa Elizabet Nanin iz Centra za proučavanje snova.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš gost ovog jutra biće i operska pevačica Branislava Podrumac, koja će uskoro imati solistički koncert, na kome će prikazati svoje vokalno umeće u različitim muzičkim žanrovima.

A naši reporteri će se i ovog jutra javiti sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara...

Budite se uz jutarnji program televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'