AKTUELNO

Glumac, reditelj i autor serije "Šifra Despot" neposredno pred početak emitovanja prve epizode, gostovao je u Nacionalnom dnevniku TV Pink.

Večeras od 21 sat na programu Televizije Pink počinje emitovanje nove serije "Šifra Despot" Radoša Bajića, autora čija ostvarenja beleže velike rekorde gledanosti već godinama, a koja će se na našem programu prikazivati petkom, subotom i nedeljom.

Foto: Promo

Pred premijeru prve epizode serije "Šifra Despot" u Nacionalnom dnevniku TV Pink gostovao je reditelj i glumac Radoš Bajić koji je govorio o svemu onome što nas očekuje u njegovom novom projektu. U živote milionske publike naše kuće, od večeras će ući novi lik, Despot Despotović po kome serija nosi ime.

Foto: Promo

Nesvršeni student Elektrotehničkog fakulteta, genije za IT sektor, sin vojnog lica i majke koja je invalidski penzioner. Despota Despotovića igra jedan mladi glumac, prvi put je zagrizao jedan ovako veliki projekat, Đorđe Marković. Mislim da će on biti glavni pokretač neke velike ljubavi koja će se dogoditi. Ja sam siguran da će njega gledaoci zavoleti - rekao je Radoš Bajić.

Foto: RTV Pink

Serija "Šifra Despot" na TV Pink, od večeras, prikazivaće se premijerno narednih trideset vikenda, a Radoš Bajić je u Nacionalnom dnevniku ispričao i sve tehničke detalje iz njegovog novog projekta, kao i koliko ljudi trenutno radi na ovoj seriji.

Foto: RTV Pink

Šifra Despot je serija koja ima 1.340 strana scenarija, koje je neko trebalo da napiše. Serija koja je okupila preko 100 filmskih radnika. Do ovog trenutka, tu je i preko 180 mojih kolega glumaca - izjavio je Bajić i dodao:

Foto: RTV Pink

Ja mislim da su gledaoci u najavi dobili dovoljno podataka šta je Šifra Despot. Vrlo mi je drago i vrlo sam zadovoljan što ćemo novi projekat prikazivati na Pink televiziji. Pozvao bih gledaoce da sa pažnjom pogledaju prve tri epizode, a onda u ponedeljak uz kaficu će moći da steknu prvi osnovni utisak o čemu se radi - govorio je autor serije Šifra Despot.

Foto: RTV Pink

Radoš Bajić je pred sam kraj gostovalja u centralnoj informativnoj emisiji TV Pink istakao da će cela ekipa serije "Šifra Despot" vredno raditi do kraja snimanja i da je siguran da će novi projekat biti u vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink

Prva epizoda serije "Šifra Despot" je na programu TV Pink večeras od 21 sat, a do početka emiotivanja, pogledate najavu za novi igrani program koji ćete obožavati i sa velikom pažnjom pratiti svakog petka, subote i nedelje.

Celo gostovanje Radoša Bajića u Nacionalnom dnevniku TV Pink pogledajte u nastavku:

Autor: S. Kuvekalović

#Nacionalni dnevnik

#Radoš Bajić

#Šifra Despot

'