AKTUELNO

Pred kamerama je dokazala da je vrlo emotivna i ranjiva.

Emisija "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković svake subote obara rekorde gledanosti, o čemu govore zvanična istraživanja, a nema sumnje da će i ove subote uz jednu od najgledanijih TV emisija u regionu biti milionska publika Televizije Pink, budući da je popularna voditeljka i ovog puta ugostila zanimljive i aktuelne goste.

Foto: TvPink Printscreen

O muško-ženskim odnosima, ali i svojim osobinama i navikama govorila je, između ostalih, i folk pevačica Seka Aleksić, koja je priznala da je vrlo emotivna, te da se ne libi da u javnosti zaplače i suzama iskaže svoje najdublje emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Meni, ukoliko mi se plače, ukoliko je neka situacija da se nešto tužno desilo, ja ću apsolutno usred restorana, usred Knez Mihailove, zaplakati - objasnila je Seka drhtavim glasom, zbog čega je zavredila aplauz gostiju, kao i publike u studiju koja je pozdravila njenu iskrenost.

Foto: TvPink Printscreen

Osim Seke, Sanja je ugostila i voditeljku novog kviza Televizije Pink "Ko je na vrhu" Katarinu Šišmanović, gradskog menadžera Gorana Vesića, trenera za lični razvoj Sinišu Ubovića i portparolku Hitne poći Nadu Macuru, koji su iskreno, na zanimljiv i duhovit način odgovarali na pitanja poznate voditeljke.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Magazin In", koje je na programu Televizije Pink u subotu tačno u 17 sati!

D. T.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Seka Aleksić

'