AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, saznajte sve o novim metodama u stomatoligiji.

Štampu prelistavamo sa Aleksandrom Joksimović, direktorkom Centra za spoljnu politiku.

O značaju Prvog srpskog ustanka, ali i o tome kako se Srbija kroz ustave menjala od 1835. godine do danas, razgovaramo sa prof. dr Suzanom Rajić, sa katedre za srpsku istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu i docentom dr Ninom Kršljanin, sa Pravnog fakulteta u Beogradu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na čemu će se zasnivati tužba Srbije protiv zemalja članica NATO zbog korišćenja osiromašenog uranijuma tokom bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine, i kako osiromašeni uranijum utiče na životnu sredinu i zdravlje ljudi, teme su o kojima ćemo razgovarati sa advokatom Srđanom Aleksićem i generalom Slobodanom Petkovićem, bivšim načelnikom Atomsko biološko hemijske odbrane Vojske Jugoslavije.

Iz kog razloga se pokreću postupci za iseljenje, tema je za gosta advokata.

U šesnaestini finala Lige Evrope fudbaleri Partizana večeras dočekuju Viktoriju iz Plzenja. Kakvu partiju možemo da očekujemo od crno belih, i da li će Zvezda u revanšu protiv CSK imati manje ili veće šanse za pobedu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom FK Crvena zvezda, Darkom Tešovićem, trenerom FK Radnički iz Nove Pazove i Radetom Đurovićem, članom sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Marijanu Mićić sa kojom ćemo razgovarati o seriji Šifra Despot čija će prva epizoda biti emitovana sutra uveče na Televiziji Pink sa početkom od 21 sat.

U rubrici Hit jutra ugostićemo grupu Biber i Đ-a Nika Brava sa kojima ćemo razgovarati o predstojećoj Beoviziji na kojoj će se takmičiti sa pesmom "Svatovi".

Budite se uz Novo jutro na televiziji Pink!

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'