AKTUELNO

Prezadovoljna je zbog profesionalne prilike koju joj je ukazao proslavljeni Radoš Bajić.

Još samo dva dana ostalo je do početka emitovanja dugoočekivane domaće TV serije "Šifra Despot", koju će gledaoci Televizije Pink imati priliku da gledaju svakog petka, subote i nedelje u 21 sat.

Foto: Promo

Verna publika najgledanije komercijalne televizije u Srbiji s nestrpljenjem iščekuje "Šifru Despot", seriju Radoša Bajića, koja će, prema svim prognozama kritičara, oduševiti publiku i pomerili standarde kada je domaća TV produkcija i serijski program u pitanju, pa tako i talentovana glumica i voditeljka "Pinkovih zvezdica" Marijana Mićić, koja je u novoj hit seriji dobila zapaženu ulogu o kojoj je govorila u emisiji "Premijera".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Glumim jednu blesavu modnu kreatorku, dizajnerku koja drži salon venčanica, Milenina je kuma - Tamare Krcunović, koja tumači glavni lik. Tu je stalno s njima jedna optimistična devojka koja veruje u ljubav, navija za njihovu ljubav, podržava. Mislim da će to biti jedna lepa komedija, jedno lepo osveženje, pogotovo za Pink televiziju - izjavila je glumica, koja je prezadovoljna zbog saradnje sa Radošem Bajićem.

- Ovo mi je prvi put da radim s njim. Ja sam već hvalila i ceo "Contrast" i Radoša i njegovu ekipu, tako da, evo, i ovom prilikom i svakom prilikom ću sve najlepše da kažem - izjavila je Marijana u "Premijeri".

Pink.rs

#Marijana Mićić

#Radoš Bajić

#Šifra Despot

'