AKTUELNO

U susret premijeri, Ognjen Amidžić je sinoć ugostio ekipu serije "Šifra Despot".

Ostalo je još dva dana do početka emitovanja vikend-serije "Šifra Despot", autora najgledanijeg domaćeg serijskog programa, Radoša Bajića, a gledaoci u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će na kanalu TV Pink od 16. februara svakog petka, subote i nedelje od 21 čas pratiti avanture talentovanog, ali nespretnog kompjuterskog programera Despota Despotovića.

U susret premijeri serije, Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj emisiji "Amidži šou" ugostio Radoša Bajića, Nedeljka Bajića, glavnog glumca koji tumači lik Despota Despotovića, Đorđa Markovića i Marijanu Mićić.

Foto: Ivan Dobričić

Ekipa vikend-serije "Šifra Despot" govorila je o snimanjima koja traju od 20. septembra i atmosferi na setu, a Nedeljko Bajić je otkrio i dugo čuvanu tajnu - kako je zapravo nastala ova serija i ko je bio inspiracija za nju.

Ideja je potekla od toga što postoji jedan čovek koji zaista ulazi u tuđe živote i rešava im probleme kompjuterski. On je naš dugogodišnji saradnik, njemu se svašta dešavalo i on je delio sa nama te svoje dogodovštine i nama se upalila lampica da to ekranizujemo, pitali smo ga, on se složio i onda je Radoš ušao u tu materiju. "Šifra Despot" nije tek tako, to je jedan metod kom se rešavaju problemi. To je njegov način da on iskoristi svoju genijalnost da reši neke stvari koje su obično nebulozne - ispričao je Nedeljko u emisiji "Amidži šou".

Foto: Ivan Dobričić

Pored toga, novinarka emisije "Amidži šou" provela se jedan dan sa ekipom na setu i tom prilikom razgovarala sa Brankom Šelić i Radoslavom Milenkovićem, koji tumače Despotove roditelje Rumenku i Životu, a oni su otkrili nešto više o njihovom odnosu sa sinom.

- Pokušavam da pomognem svom sinu Despotu, njemu sam najviše posvećena, kao i svom suprugu. ja ne razumem ni čime se on bavi. Najviše bih volela da on završi taj fakultet i da uzme diplomu. Ne snalazi se baš dobro, a za to smo možda Života i ja krivi - rekla je Branka Šelić, koja igra Despotovu majku Rumenku.

Despotov otac Života je potpukovnik u penziji, strog, ali pravičan čovek, koji ne pokazuje emocije.

- Despot je bio bistar kao dečak, išla mu je matematika, i on se sad bavi tim programiranje, a ne zna da naplati. On misli da sve zna, a ne zna skoro ništa. Majka ga brani, pa tu imam problem", rekao je Rale Milenković koji je otelotvorio lik Živote.

Nakon priloga sa snimanja, Đorđe Marković je u studiju prokomentarisao ono što su rekli njegovi roditelji.

- Tata napada, majka brani, otac ne da majci da izađe iz dvorišta. Života je u penziji, a želi da bude u nekom poslu. Zato on u nekom trenutku postaje moj asistent u tim mojim podvizima i avanturama. Videćemo do čega će me sve dovesti - rekao je Đorđe.

Foto: Ivan Dobričić

Pored glavne postavke koju Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović i Ljiljana Stjepanović, kroz seriju će do kraja snimanja proći još skoro 220 glumaca.

Ne propustite premijeru vikend-serije "Šifra Despot" u petak 16. februara od 21 čas na porogramima TV Pink širom regiona. Sve novosti sa snimanja pratite na Instagram stranici klikom OVDE ili na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Marijana Mićić

#Nedeljko Bajić

#Ognjen Amidžić

#Radoš Bajić

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'