AKTUELNO

Ovo je sve iznenadilo!

Najiščekivaniji projekat, vikend-serija "Šifra Despot", autora najgledanijeg serijskog programa na ovim prostorima, Radoša Bajića, počeće sa emitovanjem 16. februara u 21 čas i emitovaće se na televiziji Pink svakog petka, subote i nedelje kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Foto: Promo

U večerašnjoj emisiji "AmiDži" šou gosti Ognjena Amidžića upravo su oni koji stoje iza ove serije, Radoš Bajić, Nedeljko Bajić, glavni glumac koji tumači lik Despota Despotovića, Đorđe Marković i Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što su ispričali šta nas sve očekuje od petka, 16. februara, Nedeljko Bajić je otkrio i dugo čuvanu tajnu - kako je zapravo nastala ova serija i ko je bio inspiracija za nju:

Nastalo je tako što postoji jedan čovek koji zaista ulazi u tuđe živote i rešava im probleme kompjuterski. On je naš dugogodišnji saradnik, njemu se svašta dešavalo i on je delio sa nama te svoje dogodovštine i nama se upalila lampica da to ekranizujemo, pitali smo ga, on se složio i onda je Radoš ušao u tu materiju. Šifra Despot nije tek tako, to je jedan metod kom se rešavaju problemi. To je njegov način da on iskoristi svoju genijalnost da reši neke stvari koje su obično nebulozne - ispričao je Nedeljko.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerno emitovanje vikend-serije "Šifra Despot" zakazano je za 16. februar u 21 čas na programima TV Pink širom regiona.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Nedeljko Bajić

#Šifra Despot

'