AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, saznajte sve o prevenciji raka grlića materice.

Štampu prelistavamo sa prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom.

Drugi dan zvanične posete Hrvatskoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić posvetio je Srbima koji žive u toj zemlji. Sa kakvim se sve problemima suočavaju Srbi koji žive u Hrvatskoj, i hoće li nakon ove posete ti problemi konačno početi da se rešavaju, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Miodragom Lintom, predsednikom Saveza Srba iz regiona i Zoranom Milivojevićem, diplomatom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zašto je lek buprenofrin sve popularnija droga među mladima u Srbiji kako on deluje na organizam i u kom roku stvara zavisnost, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa dr Jasminom Knežević Tasić, iz Specijalne bolnice za lečenje bolseti zavisnosti "Lorijen hospital" i Markom Nicovićem, članom Svetske asocijacije šefova policije

Koje su to najvažnije poruke koje smo čuli tokom protekle dvodnevne posete predsednika Vučća Hrvatskoj, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Krtsićem, marketinškim stručnjakom.

O detaljima optužnice protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, razgovaraćemo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa, Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Infromera i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumce Mirku Vasiljević i Nemanju Janičića sa kojima ćemo razgovarati o predstavi "Ljubavne igrarije" čija je premijera zakazana za 24. februar u Akademiji 28.

Hit jutra nam je pesma koja nosi naziv "Ni sunca ni meseca" sa kojom će se Ivan Kurtić takmičiti na predstojećoj Beoviziji, a koju će danas predstaviti u našem programu.

#Novo jutro

'