AKTUELNO

Za razliku od mnogih, Mario kao cilj ne vidi pobedu, već nešto potpuno neočekivano.

Maestralni Mario Krastev iz Bugarske svojim glasom i uvek originalnim nastupima osvojio je srca publike, ali i petočlanog žirija u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Mario je gledao prethodne sezone ovog takmičenja, što je jedan od razloga što se ove godine i prijavio.

- Gledao sam prethodne sezone "Pinkovih zvezdica" i moram da kažem da su me oduševili Jovan Aleksić i Roko Blažević. Prijavio sam se jer ovaj šou za mene predstavlja potpuno novo iskustvo i veliki izazov. Presrećan sam jer učestvujem u ovom takmičenju - rekao je na samom početku ovaj talentovani dečak.

Za razliku od mnogih, Mario kao cilj ne vidi pobedu, već nešto potpuno neočekivano.

Moja očekivanja od učešća u "Pinkovim zvezdicama" su da prođem u sledeći krug. Ipak, moj glavni cilj je da usrećim ljude svojim nastupima - objasnio je Mario.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Mario je počeo da peva sa samo četiri godine, i tada je shvatio da će muzika biti njegov životni poziv.

- Počeo sam da pevam sa četiri godine, i znao sam da će to biti moja profesija još otkako sam pobedio na prvom takmičenju - rekao je Mario.

Iako se suočavao sa teškim situacijama, uz muziku je veoma lako i brzo prevazišao sve.

- Suočavao sam se sa teškim situacijama, naravno, ali muzika me čini srećnim, motiviše me i tako rešavam sve probleme - kaže ovaj petnaestogodišnjak.

Foto: TvPink Printscreen

On će se večeras predstaviti pesmom Masima Ranijerija, "Quando l'amore diventa poesia", čime će pokazati da odlično peva i na stranim jezicima.

- Nije bilo lako izabrati pravu pesmu za treći krug, ali otpevao sam prelepu pesmu Masima Ranijerija, jer sam želeo da pokažem svoje glasovne mogućnosti. Drugi razlog je zato što volim tu pesmu - objasnio je Mario i dodao:

- Nemam tremu, ali osećam uzbuđenje zbog žirija, publike i emocija koje ovaj šou probudi u meni svaki put.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovaj petnaestogodišnji dečak iz Sofije sa zahvalnošću prihvata sve komentare žirija, koji su do sada bili samo pozitivni.

- Veoma cenim članove žirija, svi me inspirišu da nastavim da se bavim pevanjem.U prvom krugu sam dobio mnogo pozitivnih komenatra i to je bilo divno iskustvo - rekao je Krastev.

Maria inspirišu mnogi umetnici, poput Majkla Bublea, Kevin Vaskeza, Eda Širana, Bijonse i mnogih drugih, a na pitanje kako bi on predstavio sebe publici, imao je veoma zanimljiv odgovor.

- Ja sam kombinacija Hari Potera, Antonija Banderasa i italijanskog pevača (zbog frizure i naočara) - ja sam pevač i glumac, pozitivan dečak koji se uvek smeje. To sam ja! - rekao je za kraj Mario.

Foto: Printscreen Youtube

Njegov, ali i nastupe još devetoro neverovatne dece videćete u najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: Milica Đurović

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Žiri

'