AKTUELNO

Folk pevačica smatra da izgleda bolje od mnogih žena.

I ove subote Sanja Marinković će u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti aktuelne ličnosti iz javnog života.

Pevačice Marina Visković, Nada Obrić, Sandra Prodanović Afrika, Goca Božinovska i Neda Ukraden otkriće gledaocima TV Pink do sada nepoznate detalje o svojim životima, dok će u kutku za rešavanje životnih dilema biti fotograf i reditelj Dejan Milićević, glumac Đuro Palica i producent i voditelj emisije "Kontravizija", Lav Pajkić.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je odmah pohvalila Gocu, koja iako u šestoj deceniji, izgleda odlično.

Goca Božinovska je danas oduvala Sandru Afriku i Marinu Visković - konstatovala je na samom početku Sanja, a Goca se nadovezala.

Foto: TvPink Printscreen

Nema šanse da mi priđe iko.U ovim godinama, ja krenem negde i mislim da sam lepša od svih žena koje su tu - rekla je popularna pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Sandra Afrika tom prilikom otkrila je da je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, a svojom izjavom zaprepastila je sve u studiju, budući da važi za jednu od najzgodnijih i najpoželjnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

- Ja za sebe uopšte ne mislim da sam lepa. Mislim da imam veliku glavu, moj nos mi se ne sviđa. Imam celulit - požalila se Sandra Afrika u emisiji "Magazin In" i sve u studiju ostavila u čudu.

Foto: TvPink Printscreen

Budite i ove subote 20. januara od 17 časova uz TV Pink i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Magazin In".

Autor: M. Đ.

#Branko Babić | Đuro Palica

#Dejan Milićević

#Goca Božinovska

#Lav Pajkić

#Magazin In

#Marina Visković

#Nada Obrić

#Neda Ukraden

#Sandra Prodanović Afrika

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#emisija

'